Wat is vreemdelingenrecht?

Vreemdelingenrecht heeft betrekking op de toelating, verblijf en verwijdering van vreemdelingen. Een vreemdeling is een persoon die niet in het bezit is van een Nederlandse nationaliteit of een gelijkgestelde nationaliteit. Het vreemdelingenrecht wordt verdeeld over twee gebieden, namelijk asielrecht en het reguliere vreemdelingenrecht. Het asielrecht gaat over personen die vanwege veiligheidsredenen naar een ander land toegaan, in de hoop dat ze daar een asielvergunning kunnen krijgen. Regulier vreemdelingenrecht gaat over de gevallen die geen betrekking hebben op asiel.

Wat valt onder vreemdelingenrecht?

De meest voorkomende onderwerpen wat betreft het vreemdelingenrecht zijn; vluchtelingenverblijfsvergunninginburgeringnaturalisatie en immigratie.Op deze website staan deze onderwerpen beschreven. Bij onze site zijn specialisten aangesloten die u eventueel kunnen helpen.

vreemdelingenrecht

Weet u niet welke advocaat het beste past bij uw zaak?

Vul het formulier in via onderstaande knop. Door uw gegevens en uw juridisch probleem achter te laten koppelen wij uw zaak met maximaal 4 advocaten die passen bij uw zaak. Dit is gratis en geheel vrijblijvend!

Vreemdelingenrecht advocaat

Heeft u een advocaat nodig die gespecialiseerd is in vreemdelingenrecht? Wij zijn een bemiddelingsbureau dat de juiste advocaat aan uw juridische zaak/probleem koppelt. Onze aangesloten advocaten kunt u vinden bij “advocaten” of onderaan deze pagina. Het is ook mogelijk om uw juridische vraag/probleem achter te laten via het contactformulier. Aan de hand van dit formulier koppelen wij maximaal 4 advocaten aan uw zaak, waarna u een advocaat kunt kiezen.

Vreemdelingenrecht advocaten

Quisque et lectus pulvinar, porttitor mi non, elementum dui. Morbi mi nisl, tincidunt sed venenatis eget, finibus eu maurieget, pellentesque dictum odio.

AMANDA RIVERA

Criminal Lawyer