Selecteer een pagina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaats opdracht

Waar bestaat letselschade uit?

Letselschade kan bestaan uit immateriële schade (geestelijk) of materiële schade (verwondingen aan uw lichaam). Als u letselschade heeft opgelopen door een ander, kunt u de ander hiervoor aansprakelijk stellen. Indien u verwondingen heeft aan uw lichaam kunt u een schadevergoeding eisen. Als u geestelijke schade heeft opgelopen, bijvoorbeeld angst, kunt u smartengeld eisen van de tegenpartij.

letselschade

Wat zijn veel voorkomende soorten letselschade?

De meest voorkomende soorten letselschade komen voort uit: huishoudelijk geweld, bedrijfsongevalmishandeling en auto-ongelukken .Op deze website staat informatie over deze onderwerpen. Als u op zoek bent naar advocaten voor deze onderwerpen, hebben wij aangesloten advocaten die gespecialiseerd zijn in uw gebied. Deze advocaten kunnen u helpen met het krijgen van een schadevergoeding en/ of smartengeld.

Weet u niet welke advocaat het beste past bij uw zaak?

Vul het formulier in via onderstaande knop. Door uw gegevens en uw juridisch probleem achter te laten koppelen wij uw zaak met maximaal 4 advocaten die passen bij uw zaak. Dit is gratis en geheel vrijblijvend!

 

Plaats opdracht

Letselschade vergoeding

Voor letselschade kunt u een schadevergoeding en/of smartengeld krijgen. De vergoeding voor letselschade kan uit veel verschillende onderdelen bestaan waardoor het moeilijk is te berekenen wat de hoogte van uw vergoeding moet zijn.  Het is daarom verstandig om een advocaat of letselschadebureau in te schakelen. Deze persoon houdt rekening met de verschillende factoren.

Letselschade claimen

Letselschade claimen kunt u zelf doen door de telefoon te pakken en de tegenpartij op te bellen zonder enig juridisch advies. Om een eerlijke en rechtvaardige schadevergoeding te krijgen adviseren wij u gebruik te maken van een deskundige. Dit om te voorkomen dat u schadekosten vergeet, waardoor u niet de hele vergoeding voor letselschade krijgt.

letselschade claimen hulp