Selecteer een pagina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaats opdracht

Arbeidsrecht werknemer

Heeft u als werknemer problemen met uw werkgever of bent u al ontslagen? Hiervoor kunt u hulp zoeken bij een arbeidsadvocaat.  Een arbeidsadvocaat weet alles wat betreft ontslag. Mag uw baas u wel ontslaan? Heeft u recht op een vergoeding? Wij van advocatenkantoorzoeken.nl helpen u graag.

Ontslag

Als werknemer kunt u in het algemeen gemakkelijk ontslag nemen. Iemand ontslaan als werkgever is moeilijker.  Er zijn veel regels wat betreft het ontslaan van personeel. Deze regels zijn opgesteld als bescherming van de werknemer. Er bestaat bijvoorbeeld een ontslagbescherming, wettelijke opzegtermijn en er komt vaak een transitievergoeding (ontslagvergoeding) bij kijken als u ontslagen wordt. Als u zelf ontslag neemt moet u rekening houden met de wettelijke opzegtermijn.

ontslag werknemer

Rechtszaak tegen werkgever

Bent u van plan om een rechtszaak te beginnen tegen uw werkgever? Indien u en uw werkgever het niet eens worden, is er nog maar 1 mogelijkheid, namelijk een rechtszaak.  Doordat een rechtszaak veel papierwerk betreft en veelal veel juridische termen bevat, is het vaak onbegonnen werk om alles zelf te willen regelen. Wij van advocatenkantorenzoeken.nl hebben verschillende advocaten die u kunnen helpen met het zoeken naar de juiste specialist om u te helpen.

Weet u niet welke advocaat het beste past bij uw zaak?

Vul het formulier in via onderstaande knop. Door uw gegevens en uw juridisch probleem achter te laten koppelen wij uw zaak met maximaal 4 advocaten die passen bij uw zaak. Dit is gratis en geheel vrijblijvend!

Plaats opdracht

Wel of geen rechtszaak beginnen?

Als u een rechtszaak wilt beginnen tegen uw werkgever moet u eerst zelf de vraag stellen of u kans heeft te slagen tegen uw bedrijf. Indien u nog wilt blijven werken bij dit bedrijf of u heeft weinig kans van slagen adviseren wij U geen rechtszaak te beginnen.  Indien u denkt dat de kans aanwezig is om te slagen en u heeft geen belangen meer rondom het bedrijf, kan wij u helpen met het zoeken naar de juiste advocaat. De kosten rondom een rechtszaak bij civiele zaken en bestuursrechtelijke zaken betaalt u meestal zelf. Behalve als de rechter bepaalt dat de kosten voor de verliezende partij is.

rechtzaak werknemer