Selecteer een pagina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaats opdracht

Wat is een samenwerkingsovereenkomst?

Samenwerkingsovereenkomst is een overeenkomst tussen twee of meer partijen waarin afspraken worden opgenomen voor de samenwerking. Een samenwerkingsovereenkomst kan gemaakt worden voor een project of voor bijvoorbeeld een investering. Een samenwerkingsovereenkomst kent verschillende vormen, bijvoorbeeld een raamovereenkomst of een overeenkomst van opdracht.

Samenwerkingsovereenkomst

Raamovereenkomst

Afspraken die gemaakt worden in een raamovereenkomst zijn voor een bepaalde periode. De vastgelegde afspraken blijven geldig gedurende de raamovereenkomst. In de raamovereenkomst staan de rechten en plichten van beide partijen en de financiële afspraken.

Weet u niet welke advocaat het beste past bij uw zaak?

Vul het formulier in via onderstaande knop. Door uw gegevens en uw juridisch probleem achter te laten koppelen wij uw zaak met maximaal 4 advocaten die passen bij uw zaak. Dit is gratis en geheel vrijblijvend!

 

Plaats opdracht

Samenwerkingsovereenkomst model

Als u zoekt via Google naar “Samenwerkingsovereenkomst model” staan er verschillende voorbeelden die u kunt gebruiken bij het maken van een samenwerkingsovereenkomst. Deze kunt u aanpassen zoals u wilt. Het is verstandig om het te laten controleren door een jurist of advocaat.