Selecteer een pagina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaats opdracht

Op zoek naar nieuwe klanten?

U bent een advocaat die graag mensen helpt en goed bent in uw werk. Het werven van opdrachten wilt u graag uitbesteden. Wij van “Advocatenkantoorzoeken” bieden hiervoor de uitkomst. Via onze website krijgt u aanvragen, die u alleen hoeft binnen te halen. Wij koppelen particulieren en bedrijven met advocaten.

Wat doet Advocatenkantoorzoeken?

Steeds meer mensen zoeken online naar advocaten. Doordat er veel verschillende rechtsgebieden en advocaten zijn is het moeilijk voor de klant om een advocaat te kiezen die bij zijn zaak past. Daar willen wij bedrijven en particulieren mee helpen. Door ons platform kunnen particulieren/bedrijven gemakkelijk en vrijblijvend advocaten zoeken. Het voordeel voor u is dat uw zaken voorgelegd krijgt die passen bij uw specialisatie.

advocaat zoekt klant

Waarom nu?

Als u om u heen kijkt ziet u steeds meer bedrijven gebruik maken van platforms om nieuwe klanten te werven. Dit is ook begrijpelijk. Steeds meer prospects zijn online te vinden. Ook voor advocaten zijn er op online-gebied nog veel kansen.Voorbeelden van andere platforms die succesvol zijn Booking.com, Airbnb en Über. “Advocatenkantoorzoeken” wil prospects doorgeven aan advocatenkantoren voor een laag en vast tarief. Wij als koppelwebsite zijn verplicht ons te houden aan de “berichtgeving inzake gedragsregel 2 lid 2” van de “Orde van Advocaten”.

 

advocaten schudden hand

Waarom Advocatenkantoorzoeken?

Er zijn al meerdere marktplaatsen voor advocaten, maar niet zoals “Advocatenkantoorzoeken”. Bij onze website willen wij exclusiviteit aanbieden. Op elke pagina komen er maximaal 4 advocaten te staan. Hierdoor krijgt u meer aanvragen per bezoeker omdat er niet meer dan 100 advocaten op staan.

Andere voordelen van advocatenkantoorzoeken.nl zijn:

  1. Doordat onze prospect met u contact opneemt hoeft u zelf niet op zoek te gaan naar potentiële klanten. Hierdoor bespaart u tijd en geld.
  2. Door onze kosten zo laag mogelijk te houden, worden er geen hoge tarieven betaald door de advocatenkantoren. U kunt op deze website vermeldt staan vanaf 25 euro per maand.
  3. Meer dan 25% van het betaalde vaste tarief wordt gebruikt voor het adverteren op de pagina waar u vermeld staat.
advocaten

Meer informatie?

Wilt u meer weten over advocatenkantoorzoeken.nl? Vul bijgaand contactformulier in en wij nemen contact met u op.

  • Bepaal zelf uw rechtsgebied en onderwerp
  • Gratis inschrijven
  • Klanten nemen contact met u op
  • Aanvragen in uw mailbox
  • Maandelijks opzegbaar

Contactformulier