Selecteer een pagina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaats opdracht

Heeft u een auto-ongeluk gehad?

U heeft een auto-ongeluk gehad. U bent aangereden door een auto. Hierdoor heeft u verschillende schades aan uw lichaam opgelopen. Heeft u recht op een schadevergoeding? Wat moet er geregeld en gedaan worden? Dit zijn allemaal vragen die u krijgt bij een auto-ongeluk. Wij kunnen u hiermee helpen.

auto ongeluk

Wat moet u doen tijdens een auto-ongeluk?

Het belangrijkste is dat iedereen veilig is. Vraag daarna alle adresgegevens van de tegenpartij. Indien er sprake is van getuigen, vraag ook hun adresgegevens. Zorg ervoor dat u en de tegenpartij het schadeformulier invult. Dit ligt bij de meeste mensen in de auto. Lees alles goed door voor eventuele fouten als u dit ondertekent! 

Heeft u letselschade opgelopen? Zoek een advocaat of jurist voor het krijgen van een schadeclaim. Indien u lopend of op de fiets was, heeft u altijd recht op een schadevergoeding.Als u aan het autorijden was, of op een scooter, motor of brommer reed, dan moet u bewijzen dat de andere partij schuldig was.

Weet u niet welke advocaat het beste past bij uw zaak?

Vul het formulier in via onderstaande knop. Door uw gegevens en uw juridisch probleem achter te laten koppelen wij uw zaak met maximaal 4 advocaten die passen bij uw zaak. Dit is gratis en geheel vrijblijvend! 

Plaats opdracht

Ik heb een auto-ongeluk, wat nu?

Als u een auto-ongeluk gehad heeft en het schadeformulier heeft ingevuld, gaat u nadenken of u een schadevergoeding kunt krijgen voor de opgelopen letselschade. Indien u schade heeft opgelopen, kunt u een vergoeding voor deze schade eisen van de andere partij. In de meeste gevallen betaalt dan de verzekeraar de schadeclaim.

Als u een ongeluk gehad heeft, is het verstandig om eerst naar de arts te gaan. Gezondheid is natuurlijk erg belangrijk. Uiteindelijk is het de bedoeling te achterhalen of uw schade wel daadwerkelijk een gevolg is van het auto-ongeluk. Aantonen dat de schade daadwerkelijk komt door het auto-ongeluk kunt u als volgt doen: Ga binnen 1 week naar de arts om uw klacht te melden. Indien u niet naar de arts gaat twijfelt de verzekeraar of u wel daadwerkelijk schade heeft opgelopen door het auto-ongeluk. Meldt al uw klachten bij de arts. Indien de verzekeraar bewijs wil hebben, kunt u het medische dossier opvragen bij de arts.

Auto ongeluk wat nu

Hoogte schadevergoeding auto-ongeluk

Om uw schadevergoeding van uw auto-ongeluk te berekenen moet u alles goed bijhouden. U kunt de totale schade terugvorderen van de wederpartij. U moet alle kilometers die u maakt in verband met de gevolgen van het auto-ongeluk bijhouden. Dit is bijvoorbeeld rijden naar het ziekenhuis, arts etc.

Noteer alle werkuren die andere mensen maken om u te helpen, omdat u dit niet zelf kunt doen door het auto-ongeluk. Dit kan bijvoorbeeld zijn de hond uit laten, huishoudelijk taken, etc.

Bewaar alle bonnen van alle aankopen die u gedaan heeft in verband met het auto-ongeluk. Ook kunt u recht hebben op smartengeld. Dit is een vergoeding die u krijgt voor het leed wat u is aangedaan.