Selecteer een pagina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaats opdracht

Wat is Arbeidsrecht?

Arbeidsrecht heeft betrekking op de verhoudingen tussen werknemer en werkgever. Zowel werknemer als werkgever hebben te maken met het arbeidsrecht. Heeft u een conflict met uw baas of werknemer? Bent u ontslagen? Heeft u een ander juridisch probleem dat te maken heeft met arbeidsrecht? Wij helpen u graag met het zoeken naar de juiste advocaat.

Welke onderwerpen komen aan bod in het arbeidsrecht?

Binnen het arbeidsrecht komen vele onderwerpen aan bod zoals, ontslag, arbeidsovereenkomsten, arbeidsvoorwaarden, vaststellingsovereenkomst, arbeidsconflict en concurrentiebeding. Zowel werknemer als werkgever heeft met deze juridische onderwerpen te maken. Het is verstandig om goed te informeren over de rechten en plichten die u als werknemer of werkgever heeft. Indien u niet zeker weet of u een advocaat nodig heeft voor uw juridische probleem kunt u altijd contact met ons opnemen, waarna wij beoordelen of u een advocaat nodig heeft.

arbeidsrecht

Werknemers

Indien u bij een bedrijf werkt komt u al vrij snel in contact met het arbeidsrecht. Al bij het ondertekenen van de overeenkomst tussen u en de werkgever heeft u te maken met het arbeidsrecht. Ook bij de minder leuke situaties als ontslag of een conflict op het werk, komt u in aanraking met het arbeidsrecht. Het is dan belangrijk dat u weet wat de juridische regels zijn wat betreft het arbeidsrecht. Mag mijn werkgever mij ontslaan? Heb ik krachtens de wet recht op een vergoeding? Kan ik verplicht worden door mijn werkgever om te werken ondanks dat ik ziek ben?  Voor antwoorden op deze vragen kunt u hulp zoeken bij een advocaat.

Weet u niet welke advocaat het beste past bij uw zaak?

Vul het formulier in via onderstaande knop. Door uw gegevens en uw juridisch probleem achter te laten koppelen wij uw zaak met maximaal 4 advocaten die passen bij uw zaak. Dit is gratis en geheel vrijblijvend!

 

Plaats opdracht

Werkgever

Als werkgever wil u graag uw vaste personeel behouden, maar het komt voor dat u genoodzaakt bent uw personeel te ontslaan.  Hiervoor moet u wel weten of het toegestaan is om deze werknemer te ontstaan en welke procedure u hiervoor moet volgen. Maar ook vragen wat betreft een reorganisatie of arbeidsovereenkomst kunnen beantwoord worden door een advocaat.

ontslag werkgever