Selecteer een pagina

Daar waar tot voor kort online bestellingen voornamelijk in grote verzenddozen volgepropt met een hoop opvulmateriaal werden verstuurd, is dat vandaag de dag wel wat anders. De brievenbusdoos is namelijk in opmars. En dit is niet zonder reden. Zoals je hieronder kunt lezen zijn brievenbusdozen een zeer veelzijdig verpakkingsmateriaal om kleinere producten veilig in te versturen. Wanneer je grote producten wilt versturen, zul je echter nog steeds aangewezen zijn op verzenddozen. Maar voor kleine zendingen is de brievenbusdoos ideaal. Wil ook jij weten waarom je in het geval van kleine zendingen voor een brievenbusdoos zou moeten kiezen? Lees dan snel verder!

Kleine, kwetsbare zending

Zoals hierboven al even kort is genoemd, zijn brievenbusdozen een zeer veelzijdig verpakkingsmateriaal die vooral geschikt zijn voor het versturen van kleinere producten. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de zending te versturen in een verzendzak. Hoewel bij verzendzakken het verpakkingsproces aanzienlijk sneller verloopt, zijn ze niet geschikt voor het versturen van zeer kwetsbare en breekbare producten. Brievenbusdozen zijn dit wel. Dit komt omdat brievenbusdozen gemaakt zijn van golvend karton. Door deze golvende laag en de lucht die daar tussen zit, zijn brievenbusdozen schokabsorberend. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw zending heel overkomt!

Volledig te personaliseren

Wat is er nu leuker dan een bestelling in je brievenbus te vinden die ook nog eens ontzettend mooi en origineel verpakt is? Door je brievenbusdozen te personaliseren, weet je zeker dat de ontvanger het pakketje met een grote glimlach op zijn of haar gezicht uit de brievenbus zal halen. En wellicht nog eens vaker bij jou zal bestellen! Bij Rotimshop zijn de brievenbusdozen volledig te personaliseren aan jouw wensen. Een brievenbusdoos bedrukken kan zowel op de bovenkant als op de sluitklep van de dozen. Of dit in full colour kan of alleen in zwart hangt af van het materiaal van de dozen. Maak de brievenbuszending vervolgens helemaal af door hem dicht te plakken met behulp van een leuke, toepasselijke sluitsticker.

Al vanaf een kleine hoeveelheid!

We snappen dat wanneer je een klein bedrijf hebt en niet heel veel gebruikmaakt van brievenbusdozen, je niet meteen honderden bedrukte dozen wilt bestellen. Daarom biedt Rotimshop de mogelijkheid aan om de brievenbusdozen per besteleenheid te bedrukken. Dit kan dus al vanaf slechts 30 of 50 brievenbusdozen. Mocht u toch nog twijfelen of graag wat meer informatie willen hebben over het bedrukken van brievenbusdozen, neem dan contact op.