Over Marco Rinck

Sinds 1992 werk ik als advocaat in Dongen. Dit is een Brabants dorp dat tussen Breda en Tilburg ligt. Ik richt mij op het arbeidsrecht, waarbij in het bijzonder ontslag, arbeidsovereenkomsten en het concurrentiebeding. Voor al uw juridische vragen die te maken hebben met werkgever en werknemer kunt u bij mij terecht. Ik adviseer, procedeer en sta klaar voor particulieren en ondernemers. Ook werk ik samen met fiscaal juristen en mediators.
U kunt vrijblijvend een afspraak met mij maken om te bezien wat ik voor u kan betekenen.

Opleidingen

  • Tilburg Universiteit, Rechtsgeleerdheid
  • Tilburg, HBO Rechten
  • Goes, Ostrea Lyceum, Havo

Werkervaring

  • Advocatenkantoor CAV, advocaat arbeidsrecht
  • Advocatentkantoor ABA, advocaat arbeidsrecht
  • Advocatenkantoor ABA, advocaat stagiair

Na de middelbare school ben ik begonnen met de opleiding HBO-Rechten in Tilburg. Na deze afgerond te hebben ben ik begonnen aan de universiteit van Tilburg, pre-master Rechtsgeleerdheid. Vervolgens ben ik mij, tijdens mijn master, gaan specialiseren in het arbeidsrecht. Na mijn master heb ik mij verder gespecialiseerd in het arbeidsrecht, door werkervaring op te doen bij twee verschillende advocatenkantoren.

De juiste begeleiding waarbij duidelijke communicatie het uitgangspunt is.

Kosten

Ik werk op basis van een uurtarief van 150 euro. Voordat ik begin met de zaak maken de klant en ik een indicatie van wat de verwachten kosten zijn, waardoor de klant niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Gratis adviesgesprek

Neem contact met mij op voor een gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek kijk ik samen met de klant wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Ervaringen

Arbeidrecht 100%
Ontslag 100%
Arbeidsovereenkomsten 100%
Concurrentiebeding 100%
Arbeidsconflict 77%